overskriftsnyheder: kraften i en stor overskrift


1. Trump lover at gøre Amerika fantastisk igen
2. Præsident Obama støtter Hillary Clinton
3. Undersøgelse viser, at motion forebygger demens
4. Trump-tilhænger angrebet ved Rally
5. Californien godkender fritidsmarihuana6. Clinton, Trump-kampagne i Battleground-stater 7. Trump slår tidligere Miss Universe 8. Baby født til HIV-positiv mor 9. Kina bygger nyt hangarskib 10. Dronevideo fanger scener i Syriens Aleppo (Kilde: VOA News) Hip Hop-slides Hip Hop Slides First slide – Dette er det første lag. Det er et foto af en hip hop danser. Den har en masse bevægelse og energi, og jeg ville gerne have, at den skulle føles, som om hun bevægede sig fremad, samtidig med at den stod over for beskueren. Jeg synes, at farverne er gode til denne idé.

Hvorfor miljøisme betyder noget: 7 måder

Miljøisme er den filosofi og bevægelse, der går ind for beskyttelse og forbedring af det naturlige miljø, ofte i form af vildmarksbevarelse. Miljøisme søger typisk at undgå menneskelig påvirkning af økosystemer og biodiversitet. Miljøvenligheden er imod forurening og menneskeskabt ødelæggelse af naturressourcer. Miljøisme omfatter konceptet om universelle rettigheder for alle mennesker til et sundt miljø. Deep Ecology-bevægelsen, som blev grundlagt af Arne Næss i 1970'erne, og betragtes som miljøismes svar på menneskerettighedsbevægelsen. Den fastslår, at boligmiljøet som helhed bør respekteres og ses i forhold til hele dets system, snarere end dets individuelle komponenter. Miljøpolitik fokuserer også på de menneskeskabte årsager til miljøforringelse og ændringer i biodiversiteten i modsætning til blot de mere naturlige processer som vulkaner, jordskælv, oversvømmelser og tørke.

Hvor er TV2 News?

TV2 News er Danmarks næststørste kommercielle tv-station. Det tilbyder en bred vifte af programmer, herunder nyheder, dokumentarer, underholdning og sport. TV2 News er en pålidelig kilde til information og giver seere opdaterede nyheder fra hele verden. Det tilbyder også en online streamingtjeneste, der giver seerne mulighed for at se deres yndlingsprogrammer online. TV2 News er Danmarks næststørste kommercielle tv-station. Det tilbyder en bred vifte af programmer, herunder nyheder, dokumentarer, underholdning og sport. TV2 News er en pålidelig kilde til information og giver seere opdaterede nyheder fra hele verden. Det tilbyder også en online streamingtjeneste, der giver seerne mulighed for at se deres yndlingsprogrammer online. Discovery Channel Denmark Discovery Channel Denmark er en populær kabelkanal, der sender døgnet rundt. Kanalen giver sine seere et uendeligt udbud af interessante og lærerige programmer, der fokuserer på de emner, der er relevante for interesserne.

Link til artiklen

læs mere