Spar penge på printerfarve til HP.


Hvilken HP patron passer i min HP printer.

HP-printere er nogle af de mest populære på det danske marked, og deres blækpatroner er meget efterspurgte.
HP tilbyder et bredt udvalg af printerpatroner, der passer til forskellige modeller og behov. Originale HP-blækpatroner kan købes på HP’s websted samt i mange kontorforsynings- og elektronikbutikker.

Det kan dog være svært, at finde den rigtige blækpatron. Du får lige et lille fif, Tag de gamle blækpatroner ud af printeren og se hvilket nummer der står på dem. Nu ved du hvilket nummer printerpatron du skal lede efter.

Om du vælge alm. model eller XL printerpatron er lige meget. Begge patroner passer i din printer. Dvs. hvis din printer bruger HP 303, så kan den også bruge 303XL farvepatroner.

Mulighed for at spare ekstra penge på blæk.

Der findes også mange kompatible og genfremstillede HP-patroner på markedet. Dem får du til en mere overkommelig pris for dem, der ønsker at spare penge på udskrivningsomkostningerne.

Uanset om du har brug for standard sort blæk, HP-patroner med høj kapacitet eller specialpatroner til printere som fotopapir eller toner, er der en HP-patron, der opfylder dine behov og dit budget.

Vil du spare lidt mere på printerfarve, så tjek priserne på nettet. Her kan være store besparelser i forhold til dit lokale supermarked eller kontor forretning.

HP serier og modeller.

Der findes mange forskellige modeller og nemmere på HP blæk. Du skal finde den rigtige.

Så uanset om du hvis du leder efter HP 303 blækpatroner eller HP 305 blækpatroner, skal du sørge for at tjekke hvilken en som passer til din HP printer. Da de ser ens ud, man de kan dog ikke bruges i samme printer.

I HP printerpatronserier findes der blandt andet HP 300, HP 301, HP 302, HP 303, HP 304, HP 305 og HP 62 serien.

Det er vigtigt at du finder den rigtige printerpatron til din HP-printer ellers vil den ikke skrive ud.